Little Kaiteriteri Conservatory

With impressive views over Little Kaiteriteri Beach, it is understandable that the owners of this property wanted an all-weather, all-season space to enjoy it from. The Contour team were engaged to design, fabricate, and install a large conservatory to enhance these views, from the existing open balcony area.

Contour’s dedicated team worked closely with the homeowner and builder throughout the design process, to gain a thorough insight into their vision and objectives for the conservatory. Gaining this allowed for the manufacture and installation process to run smoothly, providing a completely professional, hassle-free service.

The conservatory consisted of a grey tinted, glazed roof, to provide filtered light into the home, perfectly complimented by the bronco coloured residential classic aluminium frame, with sliding windows across the front of the conservatory to allow ventilation during the warmer months, and a sliding door providing access to the balcony area.

Contour’s window design team were able to use their expertise to work with the homeowners and their builder to make their vision a reality: a year round area to, relax, entertain, and enjoy that spectacular view.


Products Used:

View More Projects